Baby scan d KKIA besau😙

Hari ni pegi scan baby 28 mggu 4 hari. Baby sy doctor cakap besau la pulak, dlm 1.521kg. Usually dalam 28 mggu, 1kg je. My 2nd baby ari tu, IUGR baby, lahir 34 mggu, 1.75kg je. Yg no 3 ni x sangka pulak 28 mggu dah 1.5kg. Berat sy sbulan naik dlm 2kg je. Sebelom ni x naik pun, sebab morning sickness terok sangat. Cek gula semua cantek. Susu pun x minum langsong. Harap nanti dh term baby x besar sgt, ghisau pulak mengenang nye😇😅

5 Balas

oh kira besar ea ,tadi doc scan baby berat 1.64kg dia kata normal 26w 4h.. ni tgk posting ibu besor pulak.. alamak mana satu betol ni

1y ago

hehe patut nye🥰