TAK TERASA SANGAT BABY MENENDANG

hari ni kandungan saya dah 37 minggu 5 hari. normal ke kalau kita tak terasa sangat baby menendang. kadang mengeras jer. mintak pendapat semua ya. ada info tolong share ya. tq..#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #risauakankandungan

1 Balas

saya pernah jadi. nurse cakap sbb bby dh besar & mmpat dlm perut dia dh kurang bergerak. 38w terus brsalin sbb perut asyik mngeras & turun tanda.

2y ago

owh..yeke. thanks share. so xde pape ya. risau sbb ank first 😅