Berat Rasa Hati..

Hari ni kandungan 10w, pergi check up mcm biasa kat KKIA, time Doctor scan, kata x nampak baby dgn jelas..refer kat klinik yg ada alat scan lebih baik, dgr Doctor tu explain, jantung baby xde denyutan..dgr dia ckp sy Missed Miscarriage..terus rasa lemah longlai, tahan perasaan masa tu,doctor kat klinik tu buat surat refer ke O&G Hospital besar..naik je kereta, sy nangis sambil DOA untk diberi kekuatan, mmg denyutan baby dah xde..?lagi sedih tgk husband menangis kesedihan kat hospital????..semoga kami sabar, kuat & cepat diberi rezeki lg #2yrsTTC #IUI

4 Balas

banyakkan bersabar puan.. sy 2x failed iui.. tahun ni masok tahun ke4.. alhamdulillah Allah perkenankan doa kami.. spontaneous pregnancy after 1year stop fertility treatment .. kami sendiri sangat terkejut , betul Allah akan bagi bila kita betul² bersedia dalam masa kite sendiri pon xsedar.. kandungan baru 11weeks.. sy doakan puan dan suami dikurniakan anak dalam masa terdekat.. aamiin yarabbalamin

hai puan.. harap puan bnykkan bersabar.. semoga puan dan suami ada rezeki lagi. amin

Stay strong dear...everything is gonna be ok 🙏🏻

semoga ada rezeki awk Aamiin