Susu badan

Hari ni gi monthly checkup.. #37week Nurse suruh cuba semasa mandi picit payudara tgk sama ada susu keluar ke tak.. I pun cuba picit tapi tak keluar pun susu badan i.. adakah tu normal? Siapa tahu tolong jekaskan.. firsg pregnancy #37week

2 Balas

normal just bersihkan yg putih² tu supaya tak tersumbat. susu awal² kelahiran biasanya pekat tapi cukup untuk baby sebab perut kecik je. boleh follow group happy breastfeeding malaysia untuk info.

Normal tu, jangan risau