Dilema tak dengar jantong baby

Hari ni g KD masa tgk prt x dengar jantong Baby,sy ad rse degupan kecik cuma xpsti tu gerak Baby atu angin ,, ada y pernah kne ? Apa y perlu buat? Perasaan Tkut tu xhlg2 dri pg td ,, kena g hospital ke ? Atu g scen dekat kelinik swasta ? Kandugan sy 21week 4 Hari…

2 Balas

Untuk kepastian, sebaiknya sis p scan di klinik swasta. Kalau saya memang akan p scan semula dkat tmpat lain. Daripada kita dok fikir dan risau kan. Moga baby sis sihat dan takda apa² masalah.

1y ago

Alhamdulillah mlm smlm jgk g swasta scen Baby axtf jantong cntik elok je bunyi, doc tu ckp mungkin misi tu xjmpe jntong cri jntong Baby,, xde mslh doc tu ckp jngn risau smua ok,, Baby axtf bukn main lagi dkt dlm.. baru lega Lena tdo

misi x ckp pe2 ke..elok sis g scan swasta jelh nk kepastian

1y ago

Bru 21 Week grak pon xbrpe kuat sbb lemak2 sy tbel 🤣 kdg2 xth tu baby grak ke angin…