Menunggu masa bersalin

Hari ni dah masuk 38w3d, kemarin ada keluar lendir mcam putih telur apakah itu tanda nak bersalin atau belum? Perut terasa mengeras klw aktif bergerak, jalan pun mw slow jak sbb perut rasa betul² berat bagian bawah sudah #anakpertama

2 Balas

Tanda awal bersalin tu.. bertahan ya Puan. Kalau air ketuban keluar, blood show dan contraction kerap2, segera ke hospital ya. 🌻🤲

sama lah kita sis 37 week rasa perut berat sgt nak jalan .. 😭😭