kuning

Hari ni bby kena tahan wad semula..3 kali dh keluar masuk wad..ya ALLAH bila la semua ni nk berakhir???

9 Balas

Kena susu kan baby setiap sejam.. baby tidur pun wajib kejut bagi susu.. ibu pun kena kawal pemakanan.. sementara anak kuning, ibu tak boleh makan benda2 panas macam lada hitam, serbuk kunyit, makanan bergoreng.. air pulak tak boleh ambil air milo, kopi, air akar kayu dan jamu2.. untuk tambah susu badan, ibu boleh amalkan makan nasi panas dengan sayur sawi rebus.. air boleh minum air hoclick untuk pekatkan susu..