Rambut gugur banyak

Hi hari ni anak saya genap 4 bulan. Rambut gugur banyak sangat ye kenapa erk? Ke sebab ambik perancang?

9 Balas

Saya pun baru start gugur. Memang normal kita akan gugur rambut disebabkan perubahan hormon. Boleh ikhtiar ambil supplemen esp zinc yang baik untuk rambut

sama laa, anak saya genap 5 bulan harini. rambut gugur banyak sangat, terlampau banyakkk 😵‍💫 saya tak amik perancang pun.

That's normal mommy. Postpartum hairfall. Saya tak ambil perancang pun still gugur teruk. Anak nak masuk 6bln

sy pun banyak gile gugur.. start anak 3 bulan lebih.. hormon kot sis.. btw sy xamek prncang pun..

sama la saya..xambk perancang pun..skali sikat mcm kne luekimia rase🤣🤣

Saya x ambik perancang pon gugur dgn meriahnya 🤦‍♀️🤦‍♀️

sama . anak sye 4 bulan pun rambut gugur . tapi sye tk ambik perancang .

sy pn xambk perancang bby nk msk 5bln byk jgk gugur

sama la sy