kandungan 5 minggu

hari ni ad appoiment ngn doktor ,scan kandungan 5w5d tp nti doktor srh dtg lg 2 minggu katanya td scan fibroid tp kecil je,doktor kata tk thu nti kandungan gugur atau mcm mn dia tk tahu, bila doktor kata mcm tu rasa takut hm bole mintak pandangan ibu² yg lain? #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

incase ade bleeding nnti terus pg klinik balik nnti. mommy jgn risau. doa yg baik² je. selalu fibroid yg kecik x kacau baby.

2y ago

boleh. die same je folic acid. cuma byk brand. jnji mkn. nnti bila dh bukak buku pink nurse bgi folic acid atau obimin pulak.