TANDA BERSALIN?

hari ni 4/12/19 bermula tgh hari smpai skrg pkul 11.15pm ,duk sakit perut memulas macam kena cirit tu on off.. tp buang air besar skali jer, cair... huhu cuma buang air kecil tu jer kerap sgt.. perut mngeras on off jugak... adakah tu tanda bersalin? confius.. huhu td pagi nurse check perut katanya bby duk tinggi lagi, tinggi rahim 35cm... #bbyfirst #38weeks #duedateikutkiraan 19/12/19 #duedateikutscan 16/12/19

2 Balas

Sy 36 minggu... Doc ckp baby dh turun. Sy dr 34 minggu tu dh strt pinggul rs berat. Skrg 37 minggu lg mkn rs berat. Smp pergelangan kaki pun skt. Tp doc ckp klu baby tirun pun x smstinya nk bersalin ms terdekat. Sbb frst time mummy selalu ambil ms

Semoga dipermudahkan sis..

5y ago

tq sis... alhamdulillah pagi ni dah okay.. braxton hicks jer smlm 😘