36 werks 2 days , baby kurang gerak dan sakit bahagian ari²

Hari nak raya ni mama aktif kemas rumah . Tiba² harini baby kurang aktif dan sakit bahagian ari yg teramat . Bila jalan lagi sakit . Lepastu ada tak sesiapa pernah alamai keluar cecair jernih bercampur keputihan . Kenapa ya ? Dan apa perlu buat .

3 Balas

sis ble pegi hosptl trus...sya hritu 33weeks m sis jg ada kluar cairan ptih dn ari2 sakit...doktor check rpanya kncing kotor

Pergi hosp sis confirmkan dengan doktor. Risau berlaku strong contraction dan dh ada bukaan.

pgi check awak