Gastrik attack

Hari kedua tak boleh tidur dengan lena sebab kena gastrik. Mental jangan cakap lah. Koyak habis dah. Badan saya sebelum kahwin lagi memang dah banyak angin, ada sesiapa boleh share tak mcm mne nk buang angin dalam badan during pregnancy ni? I really need a help. Saya penat asyik muntah and dilema dengan angin yang nak keluar tp tak boleh keluar. #SeriusTanya #bantusharing

2 Balas

Saya gastric teruk dari bujang sampai kawen ada anak Tapi sejak saya minum cuka epal makin berkurang Gastric jadi kalau saya lambat makan jaa

1mo ago

Cuka epal brand apa ya sis mkn. Boleh tahu tak

ckp n doktor kk..saya pedih ulu hati teruk..doktor bg ubat gastrik Dan magnesium..saya mkn tu lega sket