Lepas bersalin& solat

hi, harap yang tau boleh bagitau. nak tanya, i dah habis pantang. now dah 46 hari lepas bersalin. darah nifas pun dah tak keluaq. so i nak mandi wajib and solat. lets say, kalau i dah mandi solat semua, kan max darah nifas 60hari. dalam tempoh ni, kalau i dah suci lepastu tetiba keluaq darah, tu still dikira darah nifas la kan?ka bukan? please i nak tau.. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing thank you

1 Balas

Sy dah lupa, rasanya kalau dalam 2 minggu datang balik darah means tu period. Sy lupa laa 2 minggu ke berapa hari entah 😅

7mo ago

i ada baca jugak. means dah suci and gap 15 hari tu, lepas tu keluaq darah dikira period dah kan