FTM

Happy Mother's Day mga Mamsh ? Sending love and Support. 36 weeks baby boy #FTM #teamJune #mother'sday2020

FTM
16 Replies

Anu po basic na dinadala sa hospital?. . Penge po ako ng list momsh. . Pra d po sayang sa money lalo na sa panahon ngayon. . ☺. .salamat po!

Happy monther's day din sa mga momshie, first time mom at sa ating mga soon to mama. God bless all😊

Happy Mothers Day din sis! Same tayo Team June. Excited to meet my baby boy. 👶 Goodluck satin 💞

Good luck team june. Im 37 weeks and 5days already. Due date june 29. Godbless all keep safe..😇

Lapit n po,congrats and have a safe delivery..ako s june p

June 15 ako mamsh! goodluck sating mga ftm! 💕

Godbless on your delivery Momsh. 😇😇😇

Team june din po ako, congrats momshie

4y ago

Happy mother's day din momshie ☺️

Goodluck and congrats momsh!❤

Team june 6 po ako . ❣️