Discharge hijau dan berbau

Hanya luahan.. Saya dah bersalin 2 bulan lebih. Lepas habis nifas keluar discharge hijau dan bau busuk hingga sekarang.. Salah saya juga sebab lambat pergi klinik sebab tanya orang2 lain ckap normal, normal.. rupanya doktor kata tak normal.. Doktor suspek Infection dalaman masa labour.. Jahitan doktor cakap cantik. Dah 2 minggu mkan antibiotics.. 🥺 tapi msih sama discharge hijau dan busuk.. kadang yellowish.. sedihny hati.. Masa mengandung smooth je tkde msalah apa2.. lepas bersalin diuji dengan masalah ni.. Moga dapat sembuh.. 🥺🤲

1 Balas

xpe..awk Cuba jg mkn dlu elak makanan y beryis..manis.cuba amal mkn yogurt