Pengalaman pertama

Hamil 8 week..tanpa sebarang alahan.. Normal ke#ingintahu

19 Balas

Normal sis. Lain orang lain pengalamannya. Ada kwn sy tak ada alahan pun. Sy start 9 minggu baru alahan, sampai lah 15 minggu. Alhamdulillah sekejap, tapi teruk jugak bila kena. Tak apa, yg penting baby sihat.

saya teruk alahan dia pening munta tidak bole ada bau masak nasi kh goreg pandai saya pitam nasi tidak boleh masuk mulut saya minum susu tepung saja.saya masuk 13 wek sud a

Sy masa week 5 tak de alahan pn rsau la mcm x pregnant rasa. Sbb alahan ni penguat janin. Lpas brapa hari dlm week 5 tu trus sy alahan teruk smpai ke week 14🥴🤣😂

normal sis...cm sy la...dpt tahu mngndung xde tnda2 pun alahan ke,muntah ke...smua 2 xde...alhmdulilah smpai la skr, tggu nk bersalin je bulan depan☺☺☺☺

sme la sy alhamdulillah tk ad alahan ..wlupun kdg rse mcm tk mngandung,tp bersyukur sngt la tk ad alahan .bru nk msuk 8weeks.

normal sis. dri awl smpai sy dh 19weeks tkde alah tkde mengidam.. alhamdulillah.. moga sampai bersalin la.. 😍 #1stbaby

normal sis . macam saya anak first dulu memang langsung tak ada alahan sampailah bersalin . cuma letih2 sakit2 biasa je

Sama lah saya, baru masuk 7 week for the first baby. Tpi saya cume rse loya bile tngok gambar mknn

Normal je tu..saya pun xde alahan rasa nk minum air manis jee nasib xde kencing manis huhu

Sama sis 😄 Tanya doktor normal ke tak. Doktor cakap “You’re consider lucky tau.”

3y ago

Awak dah pregnant brapa bulan? Semoga baby awak sihat2 je.. Aminn..