lendir merah pekat !!!

halo,mahu tnya ...sya bru hamil 8minggu..tiba2 ada kluar lendir merah coklat tapi pekat,,apa kandungan saya bahaya atau normal ?..tolong share ya teman²..ini kehamilan pertama saya

lendir merah pekat !!!
28 Balas

Saya rasa awak patut gi klinik or hospital..doc blh bgtau status kandungan tu..semoga awak n kandungan baik3 saja

Blh pg klinik sis.. Sbnrnya normal, tp badan lain². Ada jgak ancaman pd kguguran..

4y ago

Pg klinik swasta je dulu. Scan tgk apa yg berlaku. Sekiranya takde pa², ok la tu.. ☺️

Better g hospital terus untuk better clarification. Jgn assume2. Doctor lebih arif

Mcm sy aritu....2bulan jadi gini ...pastu igt period...rupa2nya lekat..pregnant...

Terima kasih semua atas komen2 yg positif ..doa2kan semoga baby sya kuat ,amin🙏

4y ago

My advise is better pegi clinic. I pernah mcm ni, and baby miscarriage.. Tapi I doa you and baby sihat and safe 💕

Erm.. tanda nsfw utk gsmbsr sensitive mcm ni. Xsemua boleh tgok..😭

Ancaman keguguran ni?? Bykkn rest n jgn angkat berat. Doa saja sis..

Chck doktor..mybe ada luka dlm..apa pon chck dulu ok

Ancaman keguguran ni .. better terus ke hospitAl

Biasa kalau ada pendarahan kena g hospital sis