scan gender

halo puan2 ada tak check scan gender girl, tapi keluar boy, hurmm, dah check dua kali girl, kandungan saya 21 week

14 Balas

Awk duk mana.. Ce Google klinik mn y ad buat sonogram.. Murah n sgt3 tepat yer.. Buat 4d pn da ok.. Make sure sblm scan jgn ler mkn.. Haha nt bby knyg, tdo, ssh nk alih2 kn dy.. Sy byk kali kne cmtu.. Haha.. Tp alhamdulillah 4org ank sume bg kjsama..

Ada je sbb dia scan ckp girl pdhl dia scan tu batu bkn burger..cuma xnmpk pistol je..berlaku dkt kakak sy..3kali scan girl smpai brg x beli bnyk..ank first girl guna yg mna ad je..last ii keluar boy😅

Sy scan gender msa buat detail scan. Doc bgtau girl. Tp xnmpk jelas sgt. Repeat scan dgn doc KK pon ckp girl jugak. Naluri sebagai ibu pon kuat kata girl. Alhamdulillah dh keluar mmg girl.

sye buat details scan mmg terang2 nmpk boy. tp 3x scan dkt kk semua doktor ckp girl haha. tp naluri sye mmg ckp boy sbb simptom pregnant sama je dgn yg sulung. dua2 boy

buat detail scan sis. ketepatan gender tu lg tinggi. kalau detail scan pon tunjuk girl mean betul la tu girl. kenapa awak nk hurm.

5mo ago

mcm sy 2nd baby fully checkup swasta. mmg setiap kali checkup ada scan. doctor ada confirm gender baby girl. then buat detail scan pon confirm girl. masa 39w1d ada scan sbb perut mengeras lama. then doctor bgtau gender girl juga. baby keluar mmg girl

hai..Ada je sbb my friend 2x scan boy tp last ii girl yg kuar..dua ii anak dia cmtu..apepn ini semua kuasa Allah..xkisah boy or girl,jnji baby sihat 😊

saya scan berjuta kali nampak girl pun beli baju/barang tetap unisex 🤣 dah lahir betul2 girl baru ada beli barang yg nampak gegirl 😂

5mo ago

sama lah sis . . sebab dah terkena masa anak first scan boy keluar girl . . 😂 yang 2nd betul pulak scan boy keluar boy . . yang ni dah 33week tapi tak tahu lagi girl ke boy . . beli jer brg unisex . . 🤣

sy buat detail scan..gegurl..sebelum Ni 2 org dh lelaki..tapi Kalau pun Allah kurniakan perempuan..sy bersyukur..asalkan semua normal dan sihat..

Lelaki atau perempuan tetap anugerah dari Allah . Takpayah nk hurm sangat . Bersyukur je

saya details scan girl.. and buat 5d scan girl juga. bersalin baby girl. Alhamdulillah