Luka diseluk

Halo mommy2.. Ade tak yg mcm sy diseluk trus keluar darah dan lendir diikuti contraction pain mcm segugut dtg haid#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Saya baru lepas kena seluk dgn misi. Kasar ye! Tapi baru 1cm so kena balik. Balik tu rasa contraction dah mcm setiap 5-8 minit. Sakit sangat ya Allah! Sampai nangis tahan sakit. Darah pun baru keluar tp sakit contraction tu mmg tak tahan. Semoga kita semua bakal2 ibu dipermudahkan urusan bersalin dan dapat tahan sakit ni.

2y ago

Alhamdulillah! Selamat berpantang sis 😊