Membuang

Halo mom’s. Nak tanye betul ke kalau anak bf buang air besar die tak teratur? Macam anak saye kadang 2/3 hari baru membuang. Kalau dah membuang die banyak sangat.. Risau je sbb saye pun makan dikirekan sayur2 je.. terimakasih #babyfirst

2 Balas

kalau fully bf normal tak berak hari² max 14 hari. asalkan anak aktif, kerap kentut, perut tak keras.

3y ago

Oo ye ke? Legalah dengarnye. Anak saya memang full bf. Dah 4 hari tak membuang. Tapi kalau kentut nak dikatakan setiap saat ade je keluar.. anak pun aktif sangat.. terimakasih

yup...kdg2 smpai 3hri xberak...tp klu fm, mst kna berak hari2