Baby Batuk

Halluu Mommies, Nak tanya jika anak batuk masuk 4 hari sudah perlu bwa bejumpa Doktor ke? Tapi Baby saya, Menyusu ok mcm biasa Batuk on and off Tak Demam No Flu Cuma time menyusu tu msti dgr seolah² baby mcm ada bnyi kahak, tpi tiap kli btuk tu tak ada pula kedengaran bnyi kahak time mnyusu shja kedengaran mcm brkhak. So Mommies ada kah ini batuk bekahak ke tak?#seriusnanya #firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

saya pi klinik bila baby batuk, muntah², doktor check kadar pernafasan ok, oxygen saturation 98%, dia just bg normal saline drop utk legakan hidung tersumbat. Doktor pesan kalau nampak semakin teruk, kadar pernafasan 60 / minit, baby tak aktif, tak menyusu kena pi hospital terus. Jgn sibuk2 kat klinik sbb lambat

9mo ago

tq mommies kongsi pnglman😊

3 hari dah rujuk ke klinik

9mo ago

belum bawa ke klinik gi sis...