Jantina 15 weeks

Hallo mummy, ada yang dah tahu jantina baby seawal 15 weeks ? Due sis 22/02/24. Tadi ke kelinik swsta sbb tulang pinggul n kelengkang sakit sngat..baby sihat 😇dktr kata masa scan kemungkinan besar baby girl sbb x nmpk sign turtle head..x dpt nak tunjuk kat sini gmbr x da ☺️ harap baby girl sngt2 dah 2 boy

3 Balas

sy g scan kat swasta masa 16wks doc xnampak sgt lg sb bby tgh mbongkok masa tu. doc ckp juga jantina apa tp dia ckp yg dia pn xsure sgt, risau salah bgtaw. 20wks nt appt dgn doc kk hrp² dah nampak clear jantina 😊

hai mami , alhamdulillah due 12/02/24 , harini p scan sbb ad keluar darah . syukur semua selamat xda apa bahaya dan harini juga tau gender baby . Awai dah dia tunjuk telo dia cenonet tuh 😂😂

8mo ago

hehe first baby juga ka

sama due kita. wah bestnye da tau. saya pergi check up week 13. doc cakap ptt da blh nampak jantina tp baby tgh bersujud. so tersorok xnampak. haha. tunggu next appt week 17.

8mo ago

sama sis time scan baby siap kangkang.. 15 weeks da tahu tapi kena scan semula nti..hope baby girl la btul ☺️