Muntah lepas sahur

Hai..tumpang tny, sy 1st pregnancy..sekarang 14 minggu 2 hari. Sebelum ni xde alahan muntah. Mual saja. Cuma start puasa ni, lps sahur, bila gosok gigi mesti muntah keluar air. Kalau minum susu, akan muntah keluar susu juga. Normal k?

2 Balas

normal ja muntah tu klau gosok gigi. jgn je muntah darah sis. awk cuba genggam kuat sikit ibu jari awak sebelah tangan masa gosok gigi tu. buat mcm penumbuk tp genggam ibu jari tu ya. try tengok ok atau x. sbb sy pun buat mcmtu..

Tak digalakkan berpuasa awak. Alah tu.