Period jarak 3 hari sahaja

Hai...sya mom baby 11 month...selama 6 bulan sya x period disebabkan sya full breastfeed n ambil pil noriday skali...after 6 month x pernah period wlaupon skali...skarang sya period jarak 3 hari @ 1 minggu lpas tu continue period lagi ada spa2 kat sni ada prob yg sma ke?

1 Balas

Last time saya ada tanya pasal ni juga..period saya sikit n keputihan saya jadi berketul.. nurse bagitau saya efect pill noriday memg kat period, kalau keputihan tu salah satu side effect jugak.. then depa cadang inject jela kt pungung.. 🤪 sakit yopp tp tahan 3 bulan. Ok laa