14week

Hai,sy ada masalah asyik buang angin je (terkentut2),tp tak rasa nk membuang pn,perut tak sedap,ada yg pernah alami ke?sy dah 14week..

2 Balas

normal ni sbb perut makin baby membesar dia tolak organ dlmn kita keatas sikit so mmg ada ruang² mjadi gas.. sy pn mnm air halia kekdg utk buang angin supaya selesa nk tidur.. sabar ea..

4y ago

aah susu halia... halia jgn byk memadai rasa kita.. mmg sy buat mmg sendawa kentut smua la klua selesa sikit oerut