Penggunaan car seat

Hai,sy ada baby 2bulan,sy nak ajar penggunaan car seat,tp ada yg ckp nnt pinggang baby akan sakit, sesiapa ada pengalaman tak pasal ni...boleh bg Pencerahan? #bantusharing #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

17 Balas

Anak saya dari keluar hospital lepas bersalin dah diajar duduk car seat, sekarang dh 4 tahun duduk carseat, alhamdulillah ok sgt.. klau travel jauh, pastikan max 2 jam je duduk dalam carseat.. pas tu berenti and bawak bby keluar dari carseat..