Kecing kerap,keluar sikit2

Hai,sy 19minggu,macam mana nak atasi kencing kerap tpi keluar sikit2,sangat tak selesa,keluar ,baru duduk/baring terus rasa denyut 🥺#bantujawab

5 Balas

kencing x lawas/urine infection.blh mnum air barli or lemon.kalau g klinik biasa doc bg serbuk y bancuh dlm air tu ngn antibiotic

mungkin UTI tu. tapi boleh jadi juga sebab baby menekan pada pundi kencing. ada sakit tak?

Better jumpa doctor nanti dapat antibiotics Mungkin infection tuu

Jumpa pakar o&g. Mungkin kencing kotor/infection

kencing xlawas tu..