Hantar anak pengasuh

Haish , runsing ibu sbb makcik suruh ibu try cari kerja skrg.. ayah mmg tknak bg ibu kerja lagi.. dia suruh jaga anak Saya ni tk smpai hati nk hantar pengasuh lg, skrg ni susah nk jumpa pngasuh yg boleh jaga betul anak kita.. Anak sy dah 3 bulan lebih, nak masuk 4 bulan.. Ibu2 mcm mana? biasa hantar pengasuh bila anak umur berapa ye 😲 musim pkpb sekarang boleh ke hantar anak ke pengasuh? 😞 #surirumahsepenuhmasa

Hantar anak pengasuh
1 Balas

lepas abis cuti 3 bulan terus hantar pengasuh..Alhamdulillah dapat pengasuh yg mmg betul2 penyayang..

3y ago

sy duk keramat KL..pengasuh sy mmg terbaik..