Beg susu tahan lama

Hai...saya nak bertukar pengasuh ke taska..taska tak ada peti ais..saya nak letak susu badan dalam cooler bag yang tahan lama...waktu saya hantar baby dari pukul 7pagi-5.30petang. boleh bagi cadangan Terima kasih.

2 Balas

baca review dari mommy yg penah guna brand gabag dan vcool . dua² tahan sejuk. lagi okay gabag sekali dengan ipack dia tahan lebih 10 jam sejuk. lagi satu coleman. mahal sikit la tapi tahan sampai 12 jam,lebih sejuk. kalau pandai jaga beg, bole guna sampai 2y dan above.

up