KELUAR LENDIR DAN DARAH

hai...saya dah 38week 6day pagi tadi ada keluar lendir campur darah tapi perut saya tak rase sakit dan xde mgeras pun... perlu ke sya ke klink...

14 Balas

Sy mse ank 1st klua tanda drh dan lendir lpas zuhur tp mak mertua suh tgu dlu sbb lum skit..sy relax smpi jam 2 pg bru ade contraction trus siap2 g spital...tp jgn ikut sy la sbb rumah mertua ngn spital 5mnit je...

Sy pg pkul 7.30 trun drah trus g hospital.. Dlm pkul 11 sakit prut mcm nk berak sngt2..cek jln dh buka full.. Trus msuk labor room..pkul 12.02 keluar la baby boy..

4y ago

Alhamdulillah...slamat brpantang sist😊😊

Sy pun ank first kluar lendir n darah skit.. Tp msetu xsakit lg, tp g gak spital sbb da tanda daa tu kn, pastu a few hour bru rase contraction. Huhuu..

Pergi hospital skrg sis. Kalau bukan tanda bersalin pun, sekurang-kurangnya sis dh ada kt hospital. Doc pasti akan rawat sis.

dah smpai hospital dh... dh kne waded jln dh buka 2cm...doakan smoga diprmudahkan urusan saya yer..tq semua

4y ago

Smoga sist dan baby selamat. Also dprmudahkan urusan☺amiin2 ya rabbal alamin

tanda2 bersalin means sekurngnya2 da ade bukaan dalam 2cm ... better ke hospital untuk cek baby

Tu namanya 'show', memang salah satu tanda nk branak. Pegi ja hosp sis, check bukaan

Doc da ckp klu kuar darah+lndir kena g hosp trus wlpon xde sakit..pegi jer

mmg tanda tu ntah2 dah beranak ni x pun mlm nnt

Perlu perlu.. Nnti lama2 sakit laaa tu