Upt negatif

Hai,saya ada tanda awal kehamilan CTH keputihan berwarna susu ,perut rasa gatal luar biase xpi xada luka atas sebrg penyakit gatal,rsa penat dan kadang2 rasa mual xpi tak muntah.bile cek upt negatif? Apa pendapat korang?hamil atau tidak?

2 Balas

Dah lewat period ke sis? Period regular? Biasa tanda2 nak period dengan awal pregnant lebih kurang sama. Kadang2 sebab hormon pun ye juga. Tapi kalau belum lewat period dah check upt memang akan negatif la hcg belum tinggi. Boleh try check lagi lepas delay period.

2y ago

Kalau baru 2 minggu lepas period macam mustahil pregnant. 😅 biasa kalau cycle regular tiap bulan, 2 minggu lepas period tu waktu subur. Tapi salah 1 tanda subur keputihan putih jernih. Sis putih susu. Rasa hormon je kot 😊

period lewt brpe hari dah sis?

2y ago

Dah hbs period 2mgu