sakit pinggang trismeter pertama

hai,nak tnya kndungan 12 weeks normal ke rasa sakit pinggan sangat2 smpai nk mengcangkung atau ddk atau berdiri dye rasa sengal2 dan brdenyut ..rasa mcm tak tahan pun ada.. 😢Rasa tak selesa ke perlu jumpa dktor sakit ni dah seminggu dye sakit yg macam nak nangis bila tahan #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

1 Balas

Apa2 sakit jangan tunggu sampai seminggu sis, sis terus gi klinik check dgn doktor ye. Semoga semuanya baik2 saja 🤲🏻