Pil perancang

Hai..nak tanya adakah pengambilan pil perancang oralcon mengeringkn/mengurangkan susu dada??sekrang mkin rse kurang je .jd sy kene byk topap fm byk kali berbanding biasa eventhough sy try more df..

5 Balas

depend org rse nye ..sy pon nurse kk bgi oralcon..susu bdan sy mmg tk byk...tpi mcm mkin kurg jugak susu ...

3w ago

sy da bgi full fm ..susu bdan ank buat ngempeng je kdg😆..cuba jugak nk pump 2-3 jam skli n buat power pump ..tpi tak terkejar rse

oralcon boleh mengurangkan susu badan kalau tak silap.. pil noriday je tak ganggu susu badan

kena refer kk semula. rsanya oralcon tak ganggu penyusuan.

3w ago

mse doctor nk bg tu dia mention jgak mcm kurangkan tp mcm yakin xyakin gitu .first dia nk bg noriday sy plk tkot . noriday smpi 6 bln je kan .