13w6d still x nampak jtung risau nye

Hai.momy smua tdi Sye pgi kk Jumpe dokte scan still x nampak jtung 13w 6d lagi 2 mggu dokte suruh scan lgi Klau x nampak jgak dokter refer hospital suruh cuci tkut kandung x menjadi risau nye Sye sebelum ni period Sye x stabil#firstmom ##ingintahu

1 Balas

masa scan tu, doktor bgtau tak anggaran usia janin ? kalau period tak teratur, inform doktor. ikut usia saiz janin yang doktor bgtau . kalau 6w, 6w la dia 🤗

2y ago

ok terima kasih awak