Hamil Kembar

Hai...mommy semua... Siapa sedang hamil kembar...

37 Balas

Tahniah sis, doakan saya juga dapat pregnt twin, teringin sangat. Btw take care tau. Semoga dipermudahkan. :)

Best nya..doakan sy yer..teringin sgt nk kembar..mudah2an hari jumaat neh Allah perkenankan..Aamiin

Tahniah, smoga di permudahkan... Pngalaman ngndung kmbar pngalaman sgt berharga 😍

Seronoknya sis.. I wish I'm having twins in my tummy right now..hehe..btw, take care ya 😄

Tahniah sis .. Doakan sy jg spya dpt merasai moment yg awk rasa 😭

5y ago

Baik sis... Seronok tgok sis dpt rzeki twin plak tu ...

Tahniah sis doakn sy juga utk rezeki kembar.. Sis ade amalkn ape2 ke sblm mgndung.. 😅😅

Wah tahniah sis.. Teringin pula prgnt twin. Doakn saya pula pergnt kembr ya. 😊

Sy momy, masa scan 7weeeks xnampak now nk masuk 12weeks bru nampak. Sy dcda twins.

5y ago

27/2/2020... Skrg bru 18 weeks...

Best nyer dpt twins.... Tp ape2 pn alhmdulillh... Kite dberi nikmt seorng ibuu

Sis pon peknen kembar ke.tahniah sis...sy pon peknen kembar br 18 minggu..