Pregnancy test

Hai..memang kalau diawal kandungan pregnancy test yang biasa mmg tak dapat detect sama ada hamil @ tak ke?sebab dh 2 kali try..bila guna pregnancy test yg digital baru detected pregnant..ada siapa2 boleh tolong jawab @ pernah alami?terima kasih..#ingintahu

2 Balas

upt ade yg berbeza thp sensitivity.. ade 10miu ade yg 25miu.. tu yg ade yg detect awl, ade yg xdetect awl.. n awl kndungan hormone hcg still rendah, sbb tu xdpt detect kot

Klu dh delay period, yg biasa2 punya pn boleh detect even samar.

2y ago

Masa nk test kena awal pagi. Then urine xblh kurang or lebih. Cth klu instruction kata 3 titis, 3 titis saja..then letak tepi tgu 5 minit. Klu yg celup tu, kena celup smpai line dia. Xblh lebih.