Tanda2 ke ny?

haiii semuaa,,,sy dh lmbt 15hri piod..smlm sy ad buat upt result neg n sy dh demam 2hrii,perut berangin n mual...agak2 ny tnda2 mengandung ke??

5 Balas

Kalau pengalaman saya.. baru baru kahwin dalam 4 bulan macam tu period saya normal.. tiba tiba bulan ke5 period saya lambat 2 minggu.. simptom semua ada macam orang mengandung .. saya check upt setiap hari sepanjang 2 minggu tu tapi semua negative ... rupanya masalah hormone je..

upt result negative, mkna nya xde kesan hcg dlm bdn. kalau dh 15hari delay sepatutnya upt dh terang sgt kalau kata pregnant unless period u irregular. cuba try upt brand lain.

2y ago

cuba cari jenama lain..saya pernah macam tu..

ada dua makna, samada awk mengandung atau awak nak period. sbelom ni period awk teratur ke tak?

2y ago

awak sme mcm sy. masa sy nk dkt mngandung period sy tak teratur. penah 2bulan x dtg, lpstu period. abes period terus lekat. mungkin nak ada tu sbb tu dia ganggu period awak

sama ada nak period or pregnant je

maybe nak period