Anak 1 tahun 6 bulan xnak susu

Haiii .nak tnya .ada tak anak korang yg tolak susu? Susu bf mmg lama dah xnak .ni tb2 xnak susu formula jgak dah try tukar susu .tp asal nmpk wrna putih trus reject. Yg coklat pun xnak. Tp mkn minum air putih semua ok .risau pula x ckup nutrisi sbb x smpai 2thun. Ada pndapat tak? Kalau biarkan trus pula ok tak? #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Balas

kalau setahun lebih boleh pelbagaikan variasi makanan.. sbb anak suka makan kan