tambah susu ibu

Haiii mummy2 semua nya. Sia maw tnya bah psal susu ibu. ada cara ke maw tmbah susu ibu sebb baby sia masi mnyusu dengan sia tapi susu sia sikit2 je tngal keluar....baby sia baru 3bulan 22hari. Kesian sia dengan baby sia sebb masi maw mnyusu dengan sia tapi ndk knyang dia sebb susu ibu sia ndk mcm time baru bsalin Info2 bah dulu mummy2

2 Balas

Mummy ada pam x?. Cuba buat power pumping. Kalau berat baby naik, pampers baby x pernah kering (sentiasa kencing). Maksudnya susu mummy cukup. Jangan fikir negatif. Kena sentiasa fikir positif. Boleh ganggu hormon utk keluarkan susu kalau kita stress.

5y ago

Sis xad pam sis sebb time bsalin tu air susu daras ja sekali baby sia dah nak masuk 4bulan nie air susu mjlai2 nak karing dah tu yg sia risau sebb baby sia masi maw mnyusuh ngan sia lagi2 mlm memang sia mncari btl....ok sis tq info nya

sis mkn buah tembikai dan buah betik..

5y ago

Ooo yeke sis.. bah ntie ptg sia sruh husband sis cari kan tq sis info nya