Baby meniarap

Haiii mummies . I nak tanya , anak I dah 3 bulan lebih , tapi belum pandai meniarap lagi . Dia nak meniarap tapi belum mampu lagi , maybe badan dia berat kot , berat dia 6.30KG . Normal ke ? Atau sepatutnya dia dah boleh meniarap sendiri umur 3 bulan ? Mintak pendapat sikit please .#1stpregnnt #seriusnanya #mommybuntu #firstbaby

Baby meniarap
26 Balas

dont worry mummy...normal tu..anak saya 4 bulan lebih baru pandai meniarap..masuk 5 bulan baru pandai golek tp 1 side jer..tak reti tge other side..hihi

ikot perkembangan baby sis..lain baby lain masanya.. tp xpe..bimbang tu perlu..spy kite tahu sepatutnye ank da pandai buat apa..apa2 pon baby comel

Anak saya 4 bulan baru pandai meniarap .. 5 bulan ni baru die pandai tergolek2 .. betul lain anak lain perkembangan die ade cepat ade lambat

buat tummy time slalu mummy . psl berat bdn tu xjugakn, sbb ank sy 7kg 3buln lebih da pndai tiarap .. Tummy time mbantu sgt .

Anak saya da 7 bulan pun masih merangkak lagi. Masih lagi bergolek golek pusing pusing je. Lain baby lain proses die.

Normal je sis, jgn rsau dtg masa dia akan meniarap, ank sy masuk 4bulan baru pandai meniarap berat dh 7kg lebih

Hai momy... same to me, baby sy hari ni 3bulan 8 hari tp masih blum bole tiarap sdri.. baby saya 7.8kg ...

4y ago

Ouh yeke sis ? xpe kita tunggu je dia pandai sendiri .😊😁

Jgn risau sis Setiap anak lain2 slow2 sis boleh ajarkan dia cth tarik perhatian dia dgn mainan ke

nurse cakap 6bulan baru meniarap. Ada baby yg cpt, ada yg lmbt. Ank sy 5bln bru meniarap.

4y ago

yeke sis ? btw tq for the info 😊

Perkembangan setiap baby tak sama sis, ada cepat ada lambat.. normal je tu