Baby xberak

haiii assalamualaikum mommy ii , baby saya baru sebulan minum susu dada campur susu formula tapi baby sembelit . dah 3hari xberak, normal ke ?

4 Balas

bby sy bru 24 hari, kmarin dia sembelit .nangis² smbil meneran, kluar je najis byk juga tp dua kli la dia mmbuang. hari ni dia tak poo poo lgi, rsau juga. sy pn bgi susu fm dgn cmpur susu sy.. ksian dia ngis² msa nak poo poo tu

4w ago

dupro pun sembelit ? hm susah la kena try n error . kesian baby . anak sy pun dah try 2 susu, semua mula ii okay je lama ii tu baru nampak xsesuai . sekarang sy bagi bf je

sis pkai susu ape? sy pkai lactogen + bf kdg2 6 ari bru ber,kire mcm sembelit la...pstu stop pkai enfalac bru berak ok

4w ago

sy guna lactogen jgk sis, baru berakk hrini . sy dah stop 3hari bagi susu fm . risau nak bagi susu fm lagi . sy bagi susu fm pun sbb dia menyusu byk sngt

susu badan lg byk ke atau susu formula?

4w ago

susu badan byk, harini baru berak tapi taik jadi warna kuning nak ke hijau