Anak kembung perut

Haiii , anak sy dah 3bulan 20hari full df .. dah 4 hari berturut kembung perut kenapa ye 😢 sebelum msuk musim hujan ni oke je xde kembung perut .. masuk je musim hujan ni kembung perut .. dah urut ily buat basikal smua yak n kentutt .. pstu jadi lagi .. then brulang .. makan sy jaga elok .. mkn ayam n syur sawi lobak ..

2 Balas

takde kena mengena pun musim hujan dengan kembung perut. anak ada meragam ke sebab kembung?

6mo ago

dia tengah tidur menangis, sejam 2 kali dia akn bngun kebanyakkan tengah malam n pagi . sekarang tidur 10mnit kejut nangis bila urut2 dia kentut je .. pstu tgh tidur pom dia kentut kuat jugak .. tak lama ngis balik .. fmily sy ckp sbb musim hujan .. hmm .. atau lekapan sy ? tp sblm ni oke .. xde kembung pom time df .. sy ad bca ank makin besar makin pndai sucking ..

dia nangis siang malam ke sis?

6mo ago

malam dgn pagi .. tghhri k ptg tu xmerenggek sgt