Hb Low

haii . ubat/makanan apa yg cepat ntuk naik kn Hb ? Ubat dri klinik semua tidak ngam , obimin sj ngam ,tpi doktor kasitau , itu tidak kuat . #29week

2 Balas

Sy dlu pun hb rendah doc suru jaga mkan.. Sy mkn tu hati ayam, bayam, dan jgn minum kopi or tea sbb tu ksh rndh hb kita

5y ago

Mo ksh kurang2 sis lau blh Jgn minum kopi n tea la 😊

Beli maltofer tablet di farmasi...sedap..kemam je..rasa coklat.confirm hb naik

5y ago

ya sis , doktor pn saran kn beli maltofer dekat farmasi . baru nk try , harap² ok lh , tk thn lh tiap dua minggu pergi klinik