pregnant 16weeks

Haii smua.. Saya nak tanya boleh tak saya buat rebonding rambut.. Usia kandungan masuk 16weeks mcm tu.. Terima kasih pada sudi jawab pertanyaan saya 😅

2 Balas

Mewarna..rebonding rmbut @ wat rawatan rmbut dn sbgai nyer yg mnggunakn ubat xdigalakkn... Wlaupn ade sstgh bkl ibu buat dn ckp xde pape... Tp kna pkir gk..ubat tu smua akn resap dlm kulit kpala... Pkirkn bby dlm kndungan... Jgn buat bnda yg xperlu/xpnting wat mse skrg nie... Jgalah kndungan yg msh d'peringkat awl tu...

4y ago

Betul.. Sy setuju.. Better lupakn dlu Nk rebonding ke nk warnakn rmbut. Kalau tmpt sy.. Masuk je kedai nnt dorg tny maw buat apa.. Selain gunting mmg dorg xbuat dkt ibu mengandung..

Tak ble