Selepas berhubungan intim ada keluar darah

Haii sis yg berpengalaman nie..saya dan suami baru lepas berhubungan intim atau seks tapi dari rahim sya ada kluar drah tapi tidak terlalu banyak kandungan sya skrg dalam 34 mingggu

5 Balas

baik sis cek dgn Dr sy pun mcm sis jgk lps berhubungan ada klur darah tapi x byk besoknya sy g pac Dr cek bawah ada jangkitan kuman Dan gbs

Hi. Saya pun macam ni hari ni. Saya 33 minggu. Tapi keluar spotting pinkish brown.

klau sy time2 ni elak dlu brsama.. da 37mggu ke atas bru mula bsme balik..

Lepastu baby kick cukup tak 10x sis?

pergi check sis. risau infection