Pendarahan selepas berhubungan intim

Salam semua nak tanya saya dlm keadaan demam , lepas tu adalah berhubungan intim selepas berhubungan keluar darah.adakah ianya bahaya

2 Balas

sy prnh juga jadi mcm ni..g klinik doktor scan ckp xde pape..sebab dlm kantung xsmpai tp klu darah tu kuar ketul2 doktor ckp bahaya kena cepat2 g hospital..sbb rahim kita ms pregnant ada byk salur darah kecik2 myb salur darah tu ada y pecah sbb tu jd pendarahan..

2y ago

Pernah scan tp sebelum tp xde ape jugak

kalau ikutkan dah berapa week kandungan?

2y ago

haah, saya pun tak terlalu lasak, buang luar tiap kali. saya ada terbaca air mani lelaki boleh menyebabkan kontraksi jadi digalakkan bersama masa hujung2 pregnancy . tak sure tu mitos atau fakta . tapi saya pilih tetap buang luar sebab saya pernah keguguran 🤗