Sakit payudara

Haii semua. Nak tanya, lepas keguguran mmg payudara akan rasa sakit2 ke? Sy gugur kandungan 4 bulan.

3 Balas

Sis mcm mane ye.. sbb sy pun baru lepas kguguran 8 week lepas 2 minggu payudara sy sakit dan keluar air kat punting sebalah kanan.. sis sama ke

sy pernah keguguran, sebelum gugur breast sakit, lepas gugur pun sakit lg. dlm 3 mggu jugak la baru ok.

5y ago

sy sakit sje je.xde pulak keluar susu. da try tny doktor x?

Sy gugur dulu xda sakit payudara.. Mgkin setiap org brbeza situasi..

5y ago

Sy siap kluar air susu sis..