ASYIK LAPAR HAMIL 4 MINGGU

Haii nak tanya normal ke kalau hamil 4 minggu asyik lapar je... Kalau lmbat mkn ckit perut bunyi lapar.. Normal ke mcm tu.. Sb ni firstbaby... 😊#ingintahu #firstmom

2 Balas

beruntung laa kalo asyik lapar, dr asyik muntah2 di usia kehamilan mcm ni..sy smpai 3bulan setengah xboleh mkan..msuk mulut pn sekadar utk survive je setiap hari😌

Saya pun sama sis, 4 week dn first bby, rasa nak makannn jerrr..mulut ni asyik nk mngunyah jer kerja😅