bajet first baby

Haii mommy's...nak tanye berapa bajet mommy's ngan daddy's masa anak first...semua barangan baby ngan ibu...bil hospital semua tu?? #sharepengalaman #bajetikotkemampuan

2 Balas

Lebih 2k jugak laa. Sbb trmasuk breast pump, stroller, carseat, babycot. Tp sis boleh rancang bajet sis sndri. Lpstu nnti pilih yg dlm bajet. Sbb brg2 tu ada byk range harga nya. Cuma klau boleh carseat pilih yg elok. Yg certified keselamatan nya. Selalu carseat yg certified ni mahal sikit. So sis boleh strt simpan duit.

Sy seribu gak la