Anak saya lambat cakap

Haii mommy2.. Tadi sy bawa ank sy checkup utk 2 tahun.. Sy bagitau anak sy lambat cakap, sebut perktaan pon xbnyak & eye contact pon kurang sgt tpi bab kartun dy dgr & suka.. Nurse & doc check, ank sy speech delay.. & perlukan rawatan ke hospital jmpa Pakar Kanak².. Rasa down sgt, ank yg first ok, xde msalah.. Yg nom 2 ni ada problem.. Ada x mommy² mengalami situasi yg sma mcm sy?? #ibubuntu #ibusedih

2 Balas

Belum ada pengalaman lagi. Anak baru 11 bulan. Tapi kalau jadi kat anak saya pun saya risau jugak. Semoga semuanya dalam keadaan baik. InshaaAllah

if mommy ada fb , follow fb page aishah kassim. banyak tip dan cara utk bantu anak bercakap.

3y ago

ok, nnt sy follow.. tq ye